Werkwijze

Als je een eenvoudige professionele website door ons wilt laten ontwerpen dan doorlopen wij samen een aantal stappen. We houden het simpel voor je. Om je een duidelijk beeld te geven van dit proces worden deze stappen hieronder in het kort uitgelegd.
 

Stap 1. Contact en/of offerte

Je neemt contact met ons op of verzoekt ons contact met jouw op te nemen. Je kunt daarnaast ook direct via onze website een Website offerte aanvragen.
 

Stap 2. Wensen en mogelijkheden

Je geeft je wensen en ideeën voor de website aan. We leggen aan de hand hiervan de mogelijkheden uit en doen daarnaast eventuele aanbevelingen. Hierin wordt ook gekeken naar zaken zoals de inhoud van de website, de producten, de diensten of onderwerpen, de klanten en/of bezoekers, de gewenste huisstijl en de huidige en toekomstige plannen e.d.
 

Stap 3. Rekening ontvangen

Aan de hand van de overeengekomen wensen en mogelijkheden ontvang je een rekening.
 

Stap 4. Aanleveren benodigde gegevens

Je levert vervolgens alle benodigde gegevens digitaal aan, zoals tekst, afbeeldingen en andere benodigde materialen. We kunnen je eventueel assisteren met het digitaliseren van deze gegevens.
 

Stap 5. Het ontwerpen

Aan de hand van de wensen en mogelijkheden zullen we jouw website gaan ontwerpen. Deze wordt zo ontworpen dat deze er professioneel uitziet, zoveel mogelijk aansluit op je huisstijl, gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers door een heldere navigatiestructuur alsmede makkelijk zelf te onderhouden is voor jouw als beheerder. Wanneer je de betaling van de eerst helft van de rekening hebt voldaan en de benodigde website gegevens hebt aangeleverd zullen we voor je aan de slag gaan met het ontwerpen. 
 

Stap 6. Voorbeeld en goedkeuring

Nadat het eerste ontwerp af is zullen we je ter 'goedkeuring' een voorbeeld van het ontwerp laten zien. Aan de hand hiervan kunnen nog eventuele aanpassingen doorgevoerd worden in het ontwerp. Nadat je het voorbeeld hebt goedgekeurd en je de betaling van de tweede helft van de rekening hebt voldaan zullen we de  website online gaan zetten.
 

Stap 7. Online zetten en testen

De website wordt online gezet om zowel door jouw als door ons online te worden getest. Hierbij zetten we de laatste puntjes op de "i" zodat de website daarna in gebruik genomen kan worden.
 

Extra: Webmaster Service

Indien je nog ergens hulp bij nodig hebt na het online gaan kun je gebruik maken van onze Webmaster Service.

Website laten maken

Website laten maken? Wij helpen je graag online met een eenvoudige website voor bijvoorbeeld hobby, club, vereniging of kleinzakelijk gebruik.

Veel website functies, zoekmachine geoptimaliseerd, laadt snel, mobiel r
esponsive,  beveiligde verbinding en gebruiksvriendelijke website editor e.d.