Eenvoudige website laten maken v.a. € 99,-

Eenvoudige professionele website maken voor privé of kleinzakelijk gebruik? 

Wij houden het simpel voor je en helpen je als online starter graag op weg met een Website totaalpakket waarin alles zit wat je nodig hebt om een eenvoudige professionele website te beginnen; veel functies, geoptimaliseerd voor zoekmachines, laadt snel, is geschikt voor mobiel gebruik en zelf makkelijk te beheren via gebruiksvriendelijke website editor.


Veel website functies

Je kunt bij ons een eenvoudige professionele website laten maken met functies als; social media integratie, blog, (gratis) foto’s, banner, fotoalbum, dia voorstelling, iconen, buttons, video’s, audio, contactformulier, reactie formulier, website zoekfunctie, website statistieken, wachtwoord beveiligde pagina’s, meerdere beheerders, externe content optie, locatie kaart, poll optie, score optie, downloads, documenten en eigen favicon e.d.


Zoekmachine vriendelijk

De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google, en biedt diverse extra optimalisatie mogelijkheden; de website komt hierdoor hoger in zoekresultaten van de zoekmachine terecht.


Zelf eenvoudig te beheren

Zelf te beheren website via een gebruiksvriendelijke website editor. Je kunt eenvoudige pagina’s beheren en de hierboven genoemde website functies toevoegen en aanpassen. We kunnen je hier eventueel ook mee helpen via onze Webmaster Service. De editor is ook geschikt voor mobiel. Hierdoor kun je dus volledig mobiel je website beheren, zeker ook wanneer je ook de website e-mail op je mobiel binnen laat komen, waaronder die van contact formulieren op de website.


Snel ladende website

Snel ladende website, waardoor deze ook hoger in de zoekmachine zoekresultaten terecht komt.


Responsive design

De website worden automatisch goed weergegeven op desktop, laptop, tablet, smartphone en smart tv. Bekijk onze website ook eens via een smartphone of tablet om het resultaat te zien.


Beveiligde verbinding

De website is beveiligd via een SSL Certificaat, voor het veilig versturen van persoonsgegevens tussen website en bezoeker. Google geeft de voorkeur aan beveiligde websites, te herkennen aan een https://www. adres en een slotje in de adresbalk.


Voorbeeld pagina's

Je kunt bij ons niet alleen een website laten maken, maar wij kunnen je ook voorbeelden leveren voor een Privacy Policy, Cookies verklaring en Disclaimer.  Daarnaast kunnen wij ook voor je voorbeelden leveren voor pagina titel/beschrijving en voor het verwerken van zoekwoorden in pagina tekst zelf; voor nog meer zoekmachines optimalisatie.


Wij regelen ook de rest

Naast een eenvoudige professionele website ontwerpen regelen we ook voor je; Website editor software, registratie/verhuizing van Domeinnaam, Instellen van E-mail adres, Webhosting en SSL beveiligingscertificaat. Dit loopt allemaal via een externe provider. Kosten v.a. € 8,- excl. BTW p.m.


Al een domeinnaam en/of website

Indien je al een domeinnaam hebt dan helpen wij je deze te verhuizen naar de nieuwe provider. Als je ook al een website hebt dan kunnen wij de teksten en afbeeldingen e.d. overzetten naar de nieuwe gebruiksvriendelijke website editor.