Over Website Webmaster

Wij ontwerpen niet alleen enthousiast eenvoudige professionele websites maar helpen je ook graag op weg met alles wat daarbij komt kijken. We richten ons voornamelijk op online starters die een professionele eenvoudige website voor bijvoorbeeld hobby, club, vereniging of kleinzakelijk gebruik willen beginnen. Ook indien je minder bekend bent met het Internet, ben je bij ons aan het juiste webadres.
 

Geen KvK en BTW, maar wel een kwitantie

We leveren onze producten en diensten niet als bedrijf maar als particulier. We staan dan ook niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Er is daarom ook geen BTW opgenomen in onze prijzen. We hanteren wel Algemene Voorwaarden, een Verwerkersovereenkomst en een Privacy Policy. Daarnaast krijg je voor alle producten en diensten een offerte en/of rekening toegestuurd. Indien gewenst kun je tevens een kwitantie als betaalbewijs ontvangen.
 

Website laten maken pakket v.a. € 99,-

Wij houden simpel voor je en leveren een Website totaalpakket waarin alles zit wat je nodig hebt om een eenvoudige website te beginnen. 

Werkwijze

Als je een eenvoudige professionele website door ons wilt laten ontwerpen dan doorlopen we samen een aantal stappen. We houden het simpel voor je. Om je een duidelijk beeld te geven van dit proces worden deze stappen hier in het kort uitgelegd.
 

Webmaster Service

Ook nadat we je eenvoudige website online hebben gezet kun je bij ons terecht voor website hulp. Je hoeft zelf geen webmaster te zijn om een professionele website te onderhouden en/of te beheren, we helpen je graag hierbij.
 

Affiliate programma

Ken jij iemand die een eenvoudige professionele website nodig heeft? En wil je geld verdienen? Breng je kennis dan bij ons aan en krijg € 20,- voor elk afgenomen Website pakket op je rekening gestort! Lees meer
 

Contact

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt neem dan gerust contact met ons op!

Website laten maken

Website laten maken? Wij helpen je graag online met een eenvoudige website voor bijvoorbeeld hobby, club, vereniging of kleinzakelijk gebruik.

Veel website functies, zoekmachine geoptimaliseerd, laadt snel, mobiel r
esponsive,  beveiligde verbinding en gebruiksvriendelijke website editor e.d.